Allround Mobiel Stralen en Spuiten B.V.

Allround Mobiel Stralen en Spuiten B.V. is gespecialiseerd in het op locatie uitvoeren van straal- en conserveringswerk.

Het stralen en / of conserveren is uitermate geschikt bij bijvoorbeeld renovatiewerkzaamheden aan uw bedrijfspand, grote objecten zoals bruggen en trappen in gebouwen en / of de in openbare ruimte.

Daarnaast is het soms raadzaam om op locatie te werken in verband met eliminatie van hoge logistieke kosten. Tevens kan daardoor de doorlooptijd fors worden verkort.

Allround heeft al meer dan 15 jaar ervaring op het vakgebied van stralen, spuiten en glasparelen, in de loop van de jaren zijn wij specialist geworden in het op locatie werken bij onze klanten.

Daardoor zijn wij in staat om op een juiste wijze uw wensen in kaart te brengen en bieden wij voor u altijd beste oplossing, of dat nu op locatie is of in ons volledig geoutilleerde bedrijfspand in Almelo.

Allround Mobiel Stralen & Spuiten maakt deel uit van de Allround groep en heeft al meer dan 15 jaar ervaring op het vakgebied van stralen, spuiten en glasparelen, van industrie tot defensie. In de loop van de jaren zijn wij een echte specialist geworden.

De Allround groep

Allround Mobiel Stralen & Spuiten maakt samen met Allround Straal & Spuitbedrijf en Allround Truck & Trailer Coatings deel uit van de Allround groep.